Slavi se pobjeda

Nema tko se ne veseli zbog pobjede Vatrenih, a Marin Čilić im je čestitao na svoj način: 'Hvala vam što nas inspirirate'

17.12.2022 u 21:33

Bionic
Reading

Naš je nogometni uspjeh nevjerojatan, a zajedništvo i ljubav koju osjećaju svi Hrvati kad prate Vatrene, nešto je što nema svijet. I ovog puta pokazali su naš mentalitet kojemu se divi cijeli svijet. Nakon pobjede nad Marokom ni ostali domaći sportaši ne mogu sakriti sreću zbog bronce

Ivica Kostelić je među prvima reagirao, a redaju se objave i drugih naših sportaša poput Donne Vekić, Sandre Perković, Dubravka Šimenca, Šime Vrsaljka i mnogih drugih koji na društvenim mrežama ostavljaju svoje poruke i objave pune ponosa. Javio se i Marin Čilić.

'Možda neki na ovoj fotografiji vide treću reprezentaciju svijeta, a mi vidimo obitelj. Obitelj sastavljenu od dječačkih snova, bezbroj sati marljivog rada, sati i sati teških trenutaka i padova, ali još više onih lijepih i uspjeha', počeo je svoju objavu i nastavio:

'Iza svakog ovog dječaka, danas hrvatskog reprezentativca stoje oni koje ne vidimo na fotografiji, a to su u prvom redu njihove obitelji i prijatelji koji su vjerovali u njihove snove kada mnogi nisu. Hvala Vam Vatreni što nas inspirirate i pružate primjer generacijama koje dolaze da su skromnost, dobrota, pristojnost, trud i veliko, vatreno srce sasvim dovoljni za uspjeh', poručio je naš tenisač.

sreća i ponos

[FOTO] Hrvatska ima broncu, a posebno emotivan bio je trenutak slavlja Vatrenih sa svojim mališanima

Pogledaj galeriju