TO JE LJUBAV!

Lijepa Helena u zagrljaju s Livakovićem ne krije ponos, a ovaj detalj na njezinom dresu nije nam promaknuo

17.12.2022 u 20:52

Bionic
Reading

Veliku podršku u borbi za osvajanje bronce na Svjetskom prvenstvu imao je i Dominik Livaković. Njegova supruga Helena s tribina je budno pratila okršaj Vatrenih s Marokom

Na međunarodni stadion Khalifa u Dohi supruga Dominika Livakovića i ovoga puta stigla je u njegovom kričavozelenom dresu sa brojem 1. Lijepa Zagrepčanka utakmicu za osvajanje bronce s tribina je pratila u društvu supruga i djevojaka Vatrenih.

VELIKA PODRŠKA

[FOTO] Poznata lica okupirala stadion u Dohi: Izabel Kovačić, Davorka Dalić, Anita Lovren bodre Vatrene do bronce

Pogledaj galeriju

Ono što su svi s nestrpljenjem iščekivali, njezino je javljanje na društvenim mrežama. Nedugo nakon utakmice i dodjele brončanih medalja, Helena Livaković na tribinama stadiona u Dohi pozirala je sa suprugom čije su obrane na Svjetskom prvenstvu izazvale divljenje svjetskih ljubitelja nogometa.

U dresu u kojem je njezin suprug branio protiv Japana, Helena je pratila na tribinama utakmicu protiv Brazila, dok je za utakmicu s Argentinom lijepa Zagrepčanka odabrala narančasti dres. Sad se ipak vratila provjerenom zelenom 'japanskom' dresu za odlučujuću utamicu u borbi za brončanu medalju i nije pogriješila. Vatreni se kući vraćaju s medaljom oko vrata!

BRONCA ZLATNOG SJAJA

Dirljiv prizor s tribina: Luka Modrić nakon pobjede pohitao u očev zagrljaj

Pogledaj galeriju