TAJNA VEZA S HRVATSKOM

Zahvaljujući hrvatskoj snahi, Rod Stewart iduće će ljeto jedriti Jadranom

26.10.2017 u 13:10

Bionic
Reading

Uoči koncerta u Areni Zagreb, koji će se održati početkom veljače iduće godine, legendarni pjevač Rod Stewart otkrio je zašto će iduće ljeto provesti upravo na našoj obali. Na preporuke svog sina Liama Stewarta i njegove djevojke Nicole Artukovich, odabrao je upravo Hrvatsku

U zagrebačkoj Areni 2. veljače nastupit će legendarni sir Rod Stewart. Karte za koncert najveći su obožavatelji odavno kupili i s nestrpljenjem čekaju da se njihov omiljeni pjevač popne na pozornicu i otpjeva svoje najveće hitove.

  • +12
Rod Stewart Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Uoči koncerta, kako su otkrili organizatori, Rod Stewart je otkrio kako se veseli posjetu Hrvatskoj te da iduće godine, osim poslovno, stiže i privatno.

Naime Stewart je najavio kako će iduće ljeto jedriti duž hrvatske obale, na što ga je nagovorila Nicole Artukovich, dugogodišnja djevojka njegova sina Liama Stewarta. Atraktivna Nicole porijeklom je iz Hrvatske, ali živi u Americi. Ipak, trudi se redovito posjećivati Hrvatsku, osobito ljeti.

Tako je hokejaš Liam Stewart, sin Roda Stewarta i njegove bivše supruge Rachel Hunter, već posjetio našu obalu i njome se oduševio, pa je na svom Instagramu podijelio brojne uspomene s Jadrana.

Missin them days in Hvar 🌍

Objavu dijeli LIAM STEWART (@discostew94)