gušta na najjAče

Nema joj do Dalmacije: Mirna Zidarić napravila predah od obaveza i ponovo uživa u moru i suncu

21.09.2020 u 13:58

Bionic
Reading

Naša sportska novinarka i urednica jedna je od rijetkih sretnika koja zadnje tople dane 'hvataju' na Jadranu. Nekoliko posljednjih dana boravi u svom Primoštenu gdje ima vikendicu

Nedavno se, nakon što je preboljela koronavirus, vratila na posao, a sad je opet otputovala u svoje omiljene krajeve. Zadnjih dana javljala se iz Šibenika i Primoštena gdje se uputila u društvu supruga, zagrebačkog arhitekte Zorana Zidarića i prijatelja.

Pokazala je i kako izgleda jedan od njezinih idealnih trenutaka za skupljanje energije i relaksaciju od posla. 'Postoji nekoliko vrsta meditacije, a ovo je jedna od njih', napisala je pored fotografije na kojoj se vidi kako na plaži čita knjigu. Ranije je izjavila da joj je jedno od dražih štiva i knjiga koja joj je promijenila život 'Joga liječi' Tare Stiles.

Nakon što je dobila bitku s Covidom-19 jedna je od rijetkih javnih osoba u nas koja je otvoreno progovorila o svom iskustvu borbe s bolešću, u želji da otvori oči onima koji forsiraju tezu da virus i ne postoji. I samoj joj je u trenu kad se suočila s pozitivnim nalazom trebalo što više informacija, a bilo ih je, kaže, jako malo.

'Svatko ima pravo na svoj stav, ali ne možeš mi objašnjavati da nemam koronu ako je imam, da je to izmišljeno i da me se plaća. Izložila sam se, ali mislim da sam napravila dobru stvar i da su možda neki ljudi ipak počeli malo ozbiljnije o tome razmišljati. I da ih se, što je i ozbiljniji dio priče, potakne u tom preventivnom djelovanju da se odgovorno ponašaju', izjavila je Mirna Zidarić za Novi list.