sol u kosi

Nema do kasnog ljeta: Nataša Janjić Medančić okinula morski selfi da ima o čemu maštati kad dođe zima

18.09.2020 u 13:50

Bionic
Reading

Glumica je jedna od onih sretnika koji još uvijek mogu guštati u morskom ozračju. Ovo ljeto će svakako zauvijek pamtiti budući da je u srpnju rodila svoje drugo dijete. Malena Kaja, ispunila je njoj i suprugu Nenadu Medančiću sve snove o ljubavi i obitelji, a vrijeme nakon poroda Nataša Janjić Medančić najradije provodi upravo uz svoju djevojčicu. No uspjeva ukrasti i koji trenutak za sebe

'Nema do mora i nema do kasnog ljeta kad te vrijeme ovako divno posluži kao nas. Teško ću natrag u grad, zato evo malog dokumenta o suncu koje je photobombalo ovaj selfi i soli u kosi, da imam o čemu maštati kada dodje zima', objavila je Nataša Janjić Medančić.

Pratitelji su joj poručili da je 'divna', 'slatka', 'prirodna, pjegava', i da je 'ljepša od mora i od ljeta'. Osim vremena provedenog s obitelji, glumica se u Istri druži i s kolegicom Lanom Gojak, a skupa su uživali i u morskim specijalitetima u večernjem izlasku.

Splićanka je nedavno izjavila da se kao jedinica prvi put susreće s osjećajem da se ljubav dijeli na dva bića te da se trudi svakome od svoje dvoje djece pružiti najviše i upravo ono što mu treba. Uz emotivni pritisak, zapljusnu je, kaže, redovito u danu i valovi sreće kad ih pogleda i shvati što ima.