ALIZEE THEVENET

Nekoliko sati nakon objave trudnoće brat Kate Middleton na Wimbledon doveo suprugu

07.07.2023 u 09:30

James Middleton i Alizée Thevenet

Izvor: Profimedia / Autor: Javier Garcia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Prošlo je tek nekoliko sati od trenutka kada su sa svijetom podijelili sretne vijesti da čekaju svoje prvo dijete, a James Middleton i Alizée Thevenet već su stigli na Wimbledon, gdje su pratili meč iz kraljevske lože

Zaljubljeni i sretni zbog činjenice da će za nekoliko mjeseci uživati prvi puta u čarima roditeljstva, mlađi brat Kate Middleton, James, i njegova 33-godišnja supruga Alizée Thevenet stigli su na Wimbledon. Fotografi su ih snimili prilikom dolaska na stadion, a potom i tokom meča kojeg su pratili, a gdje drugdje nego iz kraljevske lože.

To su prve fotografije trudne šogorice Kate Middleton budući da su sretnu vijest sa svijetom podijelili tek nekoliko sati ranije i to putem Jamesovog Instagram profila. Ponosni budući otac objavio je dvije fotografije na kojima njegova lijepa supruga pozira iz profila, kako bi trudnički trbuščić došao do izražaja, a uz nju je i njihov voljeni pas Mable.

Na Wimbledon je Alizée Thevenet stigla u jednostavnoj, a opet tako posebnoj haljini omiljenog brenda Kate Middleton. Riječ je o brendu Sezane i zelenoj haljini čija je cijena 216 eura, a koja je lijepo naglasila njezin trudnički trbuščić.

I dok je Alizée pokušala pratiti tenis, zaljubljeni James Middleton nije se micao od nje, cijelo je vrijeme dodirujući, gledajući ili pak naslanjajući glavu o glavu. Par se u jednom trenutku primio i za ruke te su izmijenili i nekoliko riječi.

  • +7
James Middleton i Alizee Thevenet Izvor: Profimedia / Autor: DASA, UDKE / Backgrid UK / Profimedia

Ova vijest nije mogla doći u boljem trenutku za obitelj Middleton, osobito za glave obitelji, Carole i Michaela, koji su se posljednjih mjeseci borili s poslovnim problemima. Za njih će ovo biti sedmo unuče, budući da i Kate i Pippa imaju po troje djece.