PLIJENI IZGLEDOM

Sandru Bullock rijetko viđamo, ali svaki put kad se pojavi u javnosti oduševi elegancijom

12.07.2019 u 12:33

Bionic
Reading

Sandra Bullock uručila je nagradu američkoj ženskoj nogometnoj reprezentaciji nagradu za najbolju momčad na dodjeli nagrada ESPY Awards u losanđeleskom Microsoft Theateru. Lijepa glumica plijenila je pažnju na pozornici odjevena u elegantno crno odijelo, s frizurom koja je trenutno veliki hit među trendsetericama

Holivudska miljenica Sandra Bullock imala je važan zadatak. Američkoj ženskoj nogometnoj reprezentaciji, koja je nedavno u Lyonu osvojila Svjetski kup, Bullock je uručila nagradu za najbolju momčad. Nakon što se popela na pozornicu ESPY Awardsa glumica se obratila publici rekavši: 'Svi oni koji su za jednaku plaću, neka kažu ja!', misleći na razlike u plaćama muških i ženskih sportaša, ali i drugim zanimanjima, na što je publika reagirala s oduševljenjem.

Zvijezda filmova 'Cura na zadatku', 'Prisila na brak', 'Priča o prvaku' i 'Bird Box' oduševila je publiku i svojim izgledom. 54-godišnja glumica izgleda kao da nije ostarila ni dana, a o njezinoj besprijekornoj figuri mnoge upola mlađe žene mogu samo sanjati.

Zanosna glumica zablistala je na pozornici odjevena u crno odijelo sastavljeno od uskih hlača i svečanog fraka sa satenskim detaljima, dugačkim resicama, duplim redom gumbiju i dva ušivena bisera. Riječ je o sakou s potpisom Adama Lippesa, čija originalna cijena iznosi oko 12,200 kuna.

Cjelokupan stajling lijepa oskarovka je začinila prekrasnim crnim sandalama na petu koje krasi detalj zmije izrađene od zlatnih cirkona, a riječ je o sandalama s potpisom talijanskog dizajnera Renéa Caoville.

Odličan detalj bila je i razbarušena lob frizura, koja djeluje vrlo prirodno i neopterećeno te savršeno razbija strogi poslovni stajling. Lob je trenutno vrlo popularan među trendsetericama te je kao stvoren za sve one žene s dugom kosom koje žele promjenu, ali ne žele drastično skratiti kosu. Sanda Bullock se na ovu frizuru odlučila nakon što je dugo godina bila vjerna dugoj kosi.

  • +7
Sandra Bullock i Nicole Kidman Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia