Oduševio je cijelu Hrvatsku

Neki pobjednici su se nakon 'The Voicea' vinuli u zvijezde, neki nestali: Evo što danas radi Vinko Ćemeraš

30.01.2024 u 10:59

Bionic
Reading

Nakon dvije dame, Nine Kraljić i Ruže Janjiš pobjedu u trećoj sezoni popularnog showa odnio je mladić iz Čapljine. Samozatajni momak zanimljive boje glasa bio je dio tima Davora Gopca, a karijera mu danas ide uzlaznom putanjom

Svojim jedinstvenim glazbenim izričajem i putem te pažljivim odabirom suradnika, Vinko Ćemeraš je postao prepoznatljivo lice na glazbenoj sceni. Donio je svježinu i autentičnost svojim izvedbama.

Već 2021. godine sa svojim bendom Talvi Tulli osvojio je Porin u kategoriji 'Najbolji album rock glazbe', a ove godine odlučio se za još jedan glazbeni pothvat, a to je da okuša sreću na Izboru za pjesmu Eurovizije s pjesmom 'Lying Eyes'. Osim što će je izvesti, Vinko je i autor glazbe, teksta te aranžmana. Trenutno razmišlja o outfitu, koreografiji, a i samoj izvedbi pjesme na Dori. Plan mu je nastaviti stvarati i objavljivati pjesme na engleskom jeziku u nadi da mogže probati nešto napraviti i u inozemstvu.

  • +3
Vinko Ćemeraš Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX

Ranije je za tportal objasnio što najviše voli u glazbi. 'Volim tu iskrenost koju autor stavi na dlan cijelom svijetu. Taj osjećaj kada nas izvlači iz lošijih trenutaka, bilo da je to tužna, bilo sretna pjesma, i nekako spasi. Ali nekako najviše volim to što mi je dopustila da i ja imam mogućnost koristiti je', rekao nam je tada.

Izvor: Društvene mreže