LESLIE MANN

Ovo je morala zabilježiti: Viktorija Rađa snimila susret sa slavnom holivudskom glumicom

11.10.2022 u 08:54

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu Viktorija Rađa objavila je kratku selfie snimku na kojoj su ona i slavna holivudska glumica Leslie Mann, ne otkrivši detalje gdje se susret odvio

Gdje je točno i kada Viktorija Rađa naletjela na holivudsku glumicu Leslie Mann, nije poznato, no zato ima snimku kao dokaz da se susret dogodio i to, sudeći po onom što se iza njih nalazilo, u nekom modnom dućanu.

Preko snimke je napisala 'Ona je sve to' i tagirala slavnu glumicu, koja je bila nasmijana i dobro raspoložena na cijeloj snimci.

Viktorija Rađa kratkom se snimkom pohvalila na svom Instagram Storyju, a na početku iste Viktorija govori Leslie u kom trenutku počinje snimati da bi mogle pozirati.

Inače, po aktivnosti holivudske glumice na službenom Instagram profilu, Leslie Mann prije četiri dana bila je u Parizu na reviji Louisa Vuittona, a društvo su joj pravile dvije ljepotice - njezine kćeri Maude i Iris Apatow.

  • +6
Leslie Mann i njezine kćeri Maude i Iris Apatow Izvor: Profimedia / Autor: Emma McIntyre / Getty images / Profimedia

Leslie Mann, 50-godišnja glumica, ima bogatu karijeru s ulogama u brojnim filmovima, uključujući 'Nepodnošljivi gnjavator', 'George iz džungle', 'Tata od formata', 'Zalomilo se', 'Ponovno 17' i 'Prelomilo se u četrdesetima', a njezine kćeri brzo se penju na holivudskoj ljestvici. Tako je Maude zvijezda serije 'Euforija', popularne među pripadnicima generacije Z, koja se ističe i kao sjajna podloga za povratak brojnih vintage modnih hitova. Iris Apatow, osim ulogama u filmovima, pažnju privlači vezom sa sinom Kate Hudson, Ryderom Robinsonom, a slove za jedan od moćnijih holivudskih parova.

'sex i glad'

Poznati pohrlili na premijeru predstave u kojoj glumi Tarik Filipović: Lijepa Lejla bila je najveća podrška svom suprugu, a stigao je i bračni par Rađa

Pogledaj galeriju