BOMBASTIČNO

Ovakvo tijelo ne viđa se svaki dan: Viktorija Rađa pokazala isklesane trbušnjake u kupaćem kostimu

29.07.2022 u 21:02

Bionic
Reading

Vrijeme je ljetnih godišnjih odmora, a brojne domaće zvijezde odmaraju na našoj obali. Obitelj Rađa tradicionalno se zaustavlja u Dalmaciji, a od tamo nam nekadašnja manekenka i misica Viktorija Rađa šalje golišave pozdrave koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Bila je Miss Dalmacije, dugi niz godina bavila se manekenstvom i svojom građom i stasom imala čime pohvaliti. Ni dvadesetak godina kasnije, Viktorija Rađa ne zaostaje za nekadašnjom figurom koja ju je proslavila.

Naporni treninzi, suživot s profesionalnim sportašem te urođeni talent za ples, stvorili su kod Viktorije rutinu koja je rezultirala sjajnim izgledom i u 46. godini života. Ova zgodna Dalmatinka posebno zaintrigira fanove i muški dio publike kada se razodjene u kupaći kostim, a njezine golišave fotografije na Instagramu ne prolaze nezamijećeno.

Ovoga puta objavila je fotku u crnom bikiniju, a do izražaja su došli isklesani trbušnjaci i vitke i duge noge. Lijepa Viki za svoj je izgled dobila samo pohvale, te su joj u komentarima pisali da izgleda fantastično.