opušteni ljetni odmori

Nekadašnji Dinamovci pohvalili se osunčanim i razgolićenim tijelima

26.06.2017 u 14:04

Bionic
Reading

Naši uspješni nogometaši započeli su svoje ljetne godišnje odmore, a razgolićenim fotografijama svojih isklesanih tijela sada rado pokazuju mnogobrojnim obožavateljicama. Pogledajte gdje i kako uživaju Luis Ibanez, Jerko Leko, Andrej Kramarić i ostali

Nakon što obave sve svoje klupske obveze, rado se opuštaju na Jadranu. Tako su se uz mnoge koji su proteklih dana od nesnosnih vrućina pobjegli pronaći osvježenje u našoj prekrasnoj obali, našli i naši slavni nogometaši.

Na prostranoj, šljunčanoj plaži resorta Solaris u Šibeniku, u slobodno vrijeme druže se nekadašnji suigrači kluba Dinamo, Luis Ibanez, Jerko Leko i Ivan Tomečak.

My family ❤️🏖⚓️⛵️#family #verano #vacaciones

A post shared by Luis Ibañez 88 (@luisibanez88) on

Luis Ibanez koji trenutačno igra za turski Trabzonspor, stigao je u Šibenik u društvu svoje supruge Matee, sinčića Thiaga te tromjesečnog Mathias. Obitelj je uživala u ljetnim radostima, dok je Thiago uživao s ocem u plićaku igrajući se, mama i najmlađi član obitelji uživali su u hladu.

Disfrutando un poco las vacaciones,uzivanje slovodno vremenu 🏖👨‍👩‍👦‍👦 #vacaciones #familia

A post shared by Luis Ibañez 88 (@luisibanez88) on

Ibanezov nekadašnji suigrač Jerko Leko koji se nedavno oprostio o igračke karijere, prije nekoliko smo dana mogli vidjeti na Murteru gdje je uživao s trogodišnjim sinom Carlosom u vožnjama na motociklu, a onda se i on uputio na ovo očigledno vrlo popularno odredište za naše nogometaše.

...prva vožnja motorom za velikog dečka 🏍🏍🔝🔝...#croatia🇭🇷 #ljeto #motors

A post shared by Jerko Leko (@jerkolekozg) on

Poznatoj skupini pridružio se i Ivan Tomečak te je poznati trojac ponosno pozirao i pokazivao svoja isklesana i osunčana tijela.

Za razliku od njih nogometaš Andrej Kramarić, uživa u nešto ekstremnijem godišnjem, malo južnije. Pohvalio se tako hrabrim skokom s visoke litice, poznate plaže Stiniva na otoku Visu, a onda je obožavateljice počastio svojim već poznatim torzom.

Jump jump jump fly fly fly 🦋 Be brave and go the highest you can ☝🏻 #stiniva #vis #croatia

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on

Make everything for enjoying in doing nothing 👌🏻🔝👐🏻

A post shared by Andrej Kramaric (@andrejkramaric) on