Jennifer Grey

Nekad je zavodila u 'Prljavom plesu', pogledajte kako nakon više od 30 godina izgleda zvijezda kultnog filma

21.02.2019 u 06:41

Bionic
Reading

Prije 32 godine kultni film 'Prljavi ples' doživio je planetarnu slavu. Premda mu se prije izlaska nije predviđao uspjeh, ovaj filmski uradak i danas je za većinu jedan od najromantičnijih, a samim time i najomiljenijih filmova svih vremena. Jennifer Grey izdvojila se iz mase djevojaka koje su se prijavile na audiciju za film zahvaljujući upravo nesavršenom licu koje je danas zahvaljujući operacijama - neprepoznatljivo

Tinejdžerka Baby Houseman provodi ljetne praznike s roditeljima u kampu te se zaljubljuje u instruktora plesa Johnnyja Castlea. Pjesma 'I've Had The Time Of My Life', neodoljivi Patrick Swayze i Jennifer Grey dio su romantičnog filmskog hita iz osamdesetih kojeg se i danas rado sjećamo.

Izlazak 'Prljavog plesa' obilježila je teška nesreća u kojoj su poginule dvije osobe. S Jennifer Grey u automobilu tada je bio glumac Matthew Broderick, s kojim je bila u vezi koju su održavali u tajnosti, no od tada je njihov odnos postao javan. U nesreći su tada poginule majka i kći, na koje su glumci naletjeli automobilom. Zbog tuge koju je osjećala Jennifer se na neko vrijeme povukla iz filmske industrije.

Izvor: Društvene mreže

Nikada nije bila tipična holivudska ljepotica, no upravo zbog svog prirodnog izgleda postala je vrlo popularna. Ali na samom vrhuncu karijere odlučila se za plastičnu operaciju nosa, što joj je preraslo u opsesiju pa ih je ponovila nekoliko puta.

View this post on Instagram

#tbt Who am I? #hiiariousheadshots #youth

A post shared by Jennifer Grey (@jennifer_grey) on

'Otišla sam u operacijsku salu kao zvijezda, a izašla kao anonimka. Bila je to operacija iz pakla. Uvijek ću biti ona glumica koja je nekada bila poznata, a koju danas nitko ne prepoznaje zbog te operacije', izjavila je ranije. Glumica se promijenila do neprepoznatljivosti i, nažalost, izgubila ono što ju je i dovelo do samog vrha zvjezdanog neba.

Operacijom je postala vrlo nalik svom ocu Joelu Greyu, kojeg publika pamti po ulozi u filmu 'Cabaret' 1972. godine.

View this post on Instagram

Brunch with @joelgnyc #fathersday2016

A post shared by Jennifer Grey (@jennifer_grey) on

Premda će u ožujku proslaviti 58. rođendan, i danas je u odličnoj formi jer se i dalje bavi plesom.

Povezivali su je s Johnnyjem Deppom i novinarom Georgeom Stephanopoulosom, a od srpnja 2001. godine je u braku s glumcem i redateljem Clarkom Greggom, s kojim ima kćer Stellu.

  • +3
Jennifer Grey Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia