NOSTALGIČNI REPER

Nekad je imao dugu kosu: Edo Maajka pokazao kako je izgledao prije 24 godine

17.01.2020 u 13:02

Bionic
Reading

Jedan od najpopularnijih izvođača u Hrvatskoj i regiji prisjetio se vremena kad je iz Bosne stigao u Zagreb i vremena kad je furao sasvim drukčiji imidž od današnjeg. U to vrijeme druga vrsta glazbe mu je bila draža

Edo Maajka se rapom počeo baviti još 90-ih, a tih je godina zbog rata je iz Brčkog došao u Hrvatsku. Sve vezano za repanje i tehniku otkrio je u Zagrebu gdje se skrasio i gdje živi danas. No nije oduvijek slušao glazbu kakvom se danas bavi. Odrastao je upijajući reggae, hardcore, punk, rock, metal što se vidi po majici grupe Kreator i ostatku odjeće na fotografiji koju je fanovima pokazao na Instagramu.

View this post on Instagram

Zagreb, 1996...

A post shared by Edo Maajka (@edomaajka.official) on

'Cijeli taj moj početak je meni bio kao neki san. Sve se odvijalo brzo i dosta uspješno, ali čak ni u trenutku kad sam radio drugi album nisam bio siguran da ću se ovime dugo baviti. Možda tek tamo negdje nakon što je izašao 'No Sikiriki' i iza Doma sportova. Tad sam skontao da imam još puno volje i publike te da bi moglo biti nešto od svega toga', prisjetio se u jednom od ranijih razgovora za 24sata. Edo je nakon albuma 'No Sikiriki' postao najpopularniji MC u državi i regiji.

View this post on Instagram

Veceras u Sibeniku, pocinjemo u 21h!!!! #edomaajkaibend

A post shared by Edo Maajka (@edomaajka.official) on

Nakon trećeg albuma 'Stig'o ćumur' ponestalo mu je izazova i sve mu je, rekao je, postalo monotono. Oženio se, preselio u Tel Aviv, postao otac te se udaljio od scene i muzike. No nakon nekog vremena vratio se u Hrvatsku, okupio vrhunski bend, 2018. objavio novi album 'Put u plus' te održao veliki koncert u Domu sportova.

View this post on Instagram

Hvala Matej Grgic za fotke!!! @_matej_grgic_

A post shared by Edo Maajka (@edomaajka.official) on