NOSTALGIJA

Jednom kolege, uvijek kolege: Tomislav Jelinčić objavio staru fotografiju s Marijom Miholjek i Petrom Perežom

13.03.2019 u 12:30

Bionic
Reading

Iako rade na konkurentskim kanalima, voditelji informativnog programa Tomislav Jelinčić te Marija Miholjek i Petar Pereža izuzetno se dobro slažu. Da između njih nema neprijateljskih tonova i napetosti, RTL-ovo poznato lice dokazalo je starom fotografijom

Uvidom u posljednjih nekoliko objava na Instagram profilu Tomislava Jelinčića očigledno je da ga je uhvatila nostalgija. Objavio je nekoliko fotografija iz mladosti te sa svojih televizijskih početaka. Prije koji dan proslavio je i veliku 15. godišnjicu staža na Televiziji RTL, na što je itekako ponosan.

Ono što je zapravo najviše oduševilo njegove mnogobrojne obožavatelje je njegov odnos prema ostalim kolegama novinarima i voditeljima, čime je još jednom pokazao koliki je čovjek. Starom fotografijom s jedne svečanosti Jelinčić je otkrio da se sjajno slaže s voditeljicom Marijom Miholjek i voditeljem Petrom Perežom, inače glavnim licima informativnog programa Nove TV, najveće konkurentske kuće Tomislavom RTL-u.

Da ih godine rada na konkurentskim televizijama ipak nisu udaljile, 41-godišnji Tomislav sada je dokazao. Ipak su oni kolege s fakulteta, te su zajedno studirali novinarstvo.

Marija Miholjek Novoj TV pridružila se davne 2005., a prije toga radila je kao novinarka/izvjestiteljica od 2003. u osječkom dopisništvu Hrvatske televizije. 'Sretna sam što imam priliku raditi posao koji volim pa se i nadam da ću ga raditi što duže, a, motiv su mi naravno i moji divni kolege, s kojima mi je pravi gušt raditi.', rekla je u intervjuu za tportal Miholjek.