svježi izgled

Nedavno je Mia Negovetić pokazala novu boju kose, a sad je iznenadila i drukčijom frizurom

23.03.2023 u 09:47

Bionic
Reading

U proljeće se nekako najčešće čezne za efektnim promjenama koje čine razliku, a ima li bolje promjene od nove frizure? I mlada pjevačka zvijezda napravila je osvježavajuću promjenu na kosi

Mia Negovetić iskoristila je nedavni posjet Zagrebu za druženje s prijateljima, ali i za posjet frizeru. Sve je iznenadila budući da je svoju prepoznatljivu crnu boju kose odlučila zamijeniti trendi nijansom narančaste.

No i ta promjena nije dugo trajala. Mlada pjevačica opet se zaželjela novog izgleda pa je pokazala da je njezina ravna bob frizura postala voluminozna i romantično osvježena s razigranim loknicama. Uz to osvanula je i u do sad ne viđenom izdanju, širokoj, pomalo dječačkoj odjeći, a što se svidjelo njezinim prijateljima i fanovima na Instagramu.

Podsjećamo, Riječanka je u kolovozu prošle godine napravila drastičnu transformaciju, a imidž koji je uključivao crnu kosu i 'odrasliji', ženstveni imidž.

  • +3
Mia Negovetić Izvor: Cropix / Autor: Matija Djanjesic / CROPIX

Pokazala ga je u video spotu za pjesmu 'Mijenjam se', njezin look izazvao lavinu reakcija, što nije za čuđenje budući da Miu svi pamte kao djevojčicu koja je pjevala himnu na svečanom vojnom mimohodu povodom Oluje 2015. godine. Iznenadila je fanove i kad je objavila fotografiju s piercinogom u nosu, a prije toga je već pokazala tetovažu na rebrima.