BEZ phOTOshOPA I FILTaRA

Neda Ukraden u kupaćem kostimu: 'Došlo doba da se more proba'

11.06.2019 u 12:09

Bionic
Reading

Slavna pjevačica već tradicionalno je nastupila na CMC festivalu u Vodicama proteklog vikenda s pjesmom čija je koautorica. Neda Ukraden iskoristila je slobodne trenutke ondje za uživanje na suncu i u moru, a svoje obožavatelje na Instagramu morala je počastiti fotografijom u badiću

Jedna od najslavnijih baka u regiji u Vodicama je pored poslovnih obaveza našla vremena za odlazak na plažu.

'Došlo doba da se more proba', opisala je fotografiju Neda Ukraden, na kojoj pozira u modernom dvodijelnom prugastom kupaćem kostimu i sa sunčanim naočalama kao zaštitom od sunca. Pjevačica će 16. kolovoza proslaviti 69. rođendan, a svoje godine odlično nosi, pa i ovog ljeta možemo konstatirati da izgleda sjajno.

Osim zavidne karijere, Neda Ukraden oduševljava svojom energijom i stavom o životu.

'Volim aktivne priče, volim zujati. Imam neke vježbe koje prakticiram, a koje mogu raditi svugdje. Ne idem po teretanama ni fitnes centrima, jer prije svega nemam vremena za to. Vježbe ne radim samo da bih bila u kondiciji, nego i zbog zdravlja, da bi moja kralježnica mogla izdržati štikle od 15 centimetara potpetica na bini do tri ujutro ili vožnju od osam ili deset sati. Ovo je prilično fizički teška profesija, a da ne govorim psihički', izjavila je ranije za tportal. Prošle godine je pjevačica koja je rođena u Imotskom, odrasla u Sarajevu, a živi u Srbiji, proslavila 50 godina karijere u KD-u Vatroslav Lisinski u Zagrebu.

  • +5
Neda Ukraden Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX