topla zima

Popularni Maldivi: Tko sve od poznatih dama uživa u tropskom raju

31.01.2019 u 11:23

Bionic
Reading

Snijeg, kišu, led i hladnoću mnoge su poznate Hrvatice odlučile zaboraviti dalekim putovanjima na toplije destinacije, a nekolicina ih se okupila upravo na Maldivima

Nekoliko velikih atola nešto viših od metra, s tisuće otoka raštrkanih na tisuću kilometara dužine, bijeli pijesak i idealno vrijeme, Maldive čini jednom od najpoželjnijih turističkih atrakcija na svijetu. Stoga ne čudi da su mnoge naše poznate dame izabrale upravo ovo mjesto za odmor u tmurnom siječnju.

Među prvima je u 2019. u ovaj otočni raj otputovala nekadašnja manekenka Tatjana Dragović, koja je tamo uživala s partnerom, glazbenikom i modelom Vlahom Arbulićem.

Njezine fotografije u bikiniju s nevjerojatnim pejzažima iza sebe izazvale su zavist brojnih korisnika društvenih mreža koje o takvom putovanju mogu samo maštati.

Tatjanina nekadašnja kolegica s modnih pista, Iva Radić, također se uputila na Maldive. Današnja poduzetnica trenutno tamo uživa s dječicom, Tashom, Ivanom i Tessom te prijateljicom Danijelom Alavanjom.

Vrijeme uglavnom provode na plaži ili hotelskom bazenu koji posebno obožavaju njezini nasljednici. Večeri su rezervirane za idilične šetnje s najdražima i ukusne večere uz lokalne specijalitete.

Nezaboravne večeri na ovoj turističkoj hit destinaciji provela je prije nekoliko dana i pjevačica Neda Ukraden. Iako je rekla da ne voli više od tri dana biti na odmoru jer joj postane dosadno, ovog puta pjevačica je napravila iznimku te je ostala nešto dulje na egzotičnoj destinaciji.

Od snijega i temperature ispod nule pobjegla je na Maldive. Pokazala je pritom i svoju senzacionalnu figuru u bikiniju i ostavila u transu sve obožavatelje koji je prozivaju najzgodnijom bakom u regiji.

  • +4
Neda Ukraden Izvor: Pixsell / Autor: Tomislav Miletic/PIXSELL