NAJOBRAZOVANIJA

Neda Ukraden se vratila u prošlost, u doba studiranja: 'Nekad se cijenila pamet'

07.12.2021 u 09:34

Bionic
Reading

Legendarna pjevačica, seksi baka Balkana jedna je od rijetkih na estradi koja se može pohvaliti da je završila čak dva fakulteta - engleski jezik i književnost i pravni. Ranije je ispričala da su je profesori zbog bavljanje glazbom gledali s omaložavanjem gledali. Kako je zadnjih dana boravila u Sarajevu, posjet je iskoristila i da obiđe mjesta koja je podsjećaju na njenu mladost

Neda Ukraden već sa 17 godina je snimila svoje prve pjesme, a ubrzo je postala slavna u cijeloj bivšoj državi. Unatoč tome što je imala zavidnu karijeru, nije odustajala od obrazovanja. Prvo je upisala studij engleskog jezika, kojeg je završila roku te bila jedan od najboljih studenata.

Htjela je upisati pravo, a njezini roditelji su željeli da studira medicinu. Bili su razočarani što se nije odlučila za medicinski fakultet, a pogotovo njezina baka. A onda je stigao upis i na Pravni fakultet.

  • +3
Neda Ukraden Izvor: Cropix / Autor: Niksa Stipanicev / CROPIX

Ovih dana se vratila nakratko u prošlost. 'Nekad se cijenila pamet. Nije bilo lako završiti Pravni fakultet u Sarajevu. Moji sretni studentski dani', napisala je Neda Ukraden pored fotografije ispred Pravnog fakulteta u Sarajevu.