IZGLEDA FENOMENALNO

Seksi baka Balkana: Neda Ukraden 'zajahala' motor i sve ostavila bez daha

26.11.2019 u 17:03

Bionic
Reading

Pjevačica je odavno zaradila nadimak 'seksi bake' zahvaljujući svom mladoliku izgledu, a najnovijom fotografijom ponovo je dokazala da ga itekako zaslužuje. Do sad smo Nedu Ukraden viđali u elegantnim, ženstvenim kombinacijama, tijelo je više puta ponosno pokazivala u kupaćim kostimima, a sada i u bajkerskom izdanju

Naravno, riječ je o outfitu kojeg je slavna pjevačica odjenula za potrebe snimanja svog najnovijeg video spota, kako je otkrila u opisu fotografije objavljene na Instagramu. Zategnuta u pripijene kožne hlače i jaknu s bajkerskim čizmama Neda Ukraden sjela je na Harley Davidson i po tko zna koji put oduševila svoje fanove.

Jedna od najtraženijih regionalnih glazbenica sve što radi, napravi u stilu najvećih svjetskih diva, a samo rijetki se mogu pohvaliti tako uspješnom i bogatom karijerom. Dok je gradila maestralnu glazbenu karijeru i snimala albume, odlazila na festivale - cijelo vrijeme gradila je i onu drugu - akademsku. Ukraden je upisala Pravni i Filozofski fakultet te je završila oba.

Inače se i ranije Neda Ukraden znala pokazivati u koži. Nerijetko voli 'nabaciti' kožne jakne, crnu ili crvenu a uske crne hlače nosila je u raznim prigodama.