SRETNA BAKA

Neda Ukraden pokazala kako provodi vikend: Balkanska pop diva uživa u najboljem društvu

15.09.2019 u 19:02

Bionic
Reading

Prošli tjedan bio je pun uzbuđenja za popularnu pjevačicu. Njezine mezimice, unučice Aleksandra i Neda krenule su u prvi razred osnovne škole. I ovog vikenda Neda Ukraden posvetila se svojoj obitelji, a kako je izgledao njihov dan u prirodi, pokazala je svojim obožavateljima

Nedavno je proslavila 69. rođendan i kaže da nikad nije bila zadovoljnija nego sada. Kako poznata pjevačica kaže, živi punim plućima. Nakon što se nauživala u suncu i moru tijekom ljeta pokazujući kako sjajno izgleda u kupaćim kostimima, vratila se glazbenim obavezama, a svaki slobodni trenutak koristi za svoje najmilije.

Ponosna baka nerijetko u svojim intervjuima spominje koliko je vezana uz svoje troje unučadi, bliznakinje Aleksandru i Nedu i malenog Dušana.

'Boga molim da budu svoji, da naiđu na razumijevanje u školama jer su takve slatke bubice, mali individualci. Prekrasan mi je život otkad su se oni rodili. To je takav dar Boga!', izjavila je ranije Neda za tportal.

S unukama Aleksandrom i Nedom bila je na prvom danu njihovog polaska u školu. 'Ja sam više uzbuđena od njih', poručila je proteklog tjedna na Instagramu.

Kad je o školi riječ, pjevačica je ove godine obilježila zlatni jubilej, 50. godišnjicu mature.

'U sjećanje mi se vratilo vrijeme kad se iz doba adolescencije prelazi u neku prvu zrelost i počinješ se formirati kao osoba. Život nas, ispostavit će se, nije previše mazio i svatko od nas ima neke rane koje ga bole. Za sve nas iz ove generacije ovaj događaj bio je mnogo više od samog čina obilježavanja godišnjice', izjavila je tada Neda za Gloriju.rs.