Posjeduje nekretnina

Neda Ukraden iznajmljuje svoju luksuznu vilu u Imotskom, ima i popis zabrana

30.10.2023 u 09:10

Bionic
Reading

Slavna 'superbaka', jedna od najpopularnijih pjevačica u regiji više puta je u svojim istupima naglašavala koliko voli svoj rodni kraj Imotski, gdje je živjela do svoje drugo godine. Ondje je izgradila je luksuznu vilu s bazenom i velikim dvorištem punim zelenila, koju sad daje u najam

Neda Ukraden svoju vilu dala je oglasiti preko stranice Booking gdje se mogu provjeriti slobodni termini i saznati cijene najma. Kako ondje stoji, vila posjeduje grijani bazen, terasu, besplatno privatno parkiralište i besplatni WiFi.

Kuća za odmor ima pet spavaćih soba, TV i potpuno opremljenu kuhinju koja gostima nudi perilicu posuđa, pećnicu, perilicu rublja, mikrovalnu pećnicu i hladnjak. Na prvom katu je dnevni boravak i kuhinja, jedna spavaća soba, jedna kupaonica i dodatni wc. Na drugoj etaži se nalaze četiri spavaće sobe, a svaka ima svoju kupaonicu. Na drugom katu je terasa s jacuzzijem s koje puca pogled na okolne vinograde, piše u opisu na stranici Booking.

  • +3
Neda Ukraden Izvor: Cropix / Autor: Biljana Gaurina / CROPIX

Modro jezero udaljeno je 2,7 km, dok je crkva sv. Lovre udaljena 27 km. Na stranicama za iznajmljivanje stoji i da je najbliža zračna luka, udaljena je 41 km od objekta.

Vila je slobodna sve do lipnja, a cijena jednog noćenja iznosi 407 eura, dok se od 25. lipnja cijena povećava na 423 eura. U srpnju je noćenje u njezinoj vili 484 eura. U dodatnom opisu stoji i da kuća nije prikladna za grupe mladih niti za zabave poput djevojčke ili momačke te kako je obavezan depozit u iznosu od 500 eura.

ZADOVOLJNA POSTIGNUTIM

Rodna kuća Nede Ukraden postala luksuzna vila s bazenom; pogledajte kako izgleda

Pogledaj galeriju

Inače, Neda je vlasnica i tri elitna stana u Zagrebu, Novom Beogradu i Banovom brdu te vile od 150 kvadrata u Lepetanima u Boki Kotorskoj. Prije nekoliko godina izgradila je i zgradu s nekoliko apartmana u istom mjestu.