IZGLEDA SVE BOLJE

Neda Ukraden fanove časti morskim fotografijama, oni joj pišu: 'Najljepša baka na svijetu'

28.07.2023 u 06:04

Bionic
Reading

Velika zvijezda regionalne scene desetljećima izaziva pažnju svojom uspješnom karijerom, ali i vječno mladolikim izgledom, no obožavatelji će se složiti da danas izgleda bolje no ikad prije

Neda Ukraden je među onima koji trenutno guštaju u čarima ljeta. Sredinom srpnja javila se iz Crne Gore, kada je uživala u krugu obitelji, kćeri, zeta i unučadi, a sad se javlja s mora, ali ne navodi gdje se točno nalazi.

Popularna pjevačica od sunca se štiti velikim slamnatim šeširima i sunčanim naočalama, a oba puta je snimila selfije dok je plovila. Obje fotografije su izmamile samo najljepše poruke. Tepaju joj da je u 'top formi', pišu da im je tajna simpatija, da je 'bila i ostala dama', neki pogađaju lokaciju, neke je podsjetila na Ninu Badrić, a jedan od pratitelja nazvao ju je 'najljepšom bakom na svijetu'.

U medijima su se prije nekoliko mjeseci pojavile glasine da je skinula čak 15 kilograma, a legendarna pjevačica se oglasila na tu temu.

'Čula sam i ja da sam smršavjela petnaest kilograma. Netko je to napisao u novinama, pa sad ljudi pitaju kako mi je to uspjelo. A nije meni ništa uspjelo: ja sam na svojoj stalnoj kilaži već desetljećima, kilogram-dva gore ili dolje, a sada sam u fazi dva kilograma dolje', izjavila je Jutarnji list.

  • +3
Neda Ukraden Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/