Nitko joj ne bi dao te godine

Kakva linija: Neda Ukraden 73. rođendan dočekala u bikiniju

16.08.2023 u 18:24

Bionic
Reading

Legendarna pjevačica danas obilježava svoj veliki dan, a zbog svog nevjerojatnog izgleda, smatraju je 'najzgodnijom bakom Balkana'

Neda Ukraden svako ljeto na društvenim mrežama rado pokazuje snimke na kojima pozira u kupaćim kostimima, a ni ovog nisu izostala takva izdanja. Naime, fanove je povodom svog rođendana počastila u jednodijelnom badiću.

Na glavu je stavila trendy slamnati šešir i sunčane naočale, a balkanska Tina Turner, kako joj znaju tepati, prema kameri je uputila osmijeh.

'Mogla bih vam napisati sto rečenica zašto je dobro biti danas slavljenica u ovim godinama! Ali nema potrebe. Sve je jasno! Odoh slaviti! Živjeli ', napisala je slavna pjevačica pored fotografije snimljene u Boki Kotorskoj, a i ovoga puta je mnoge zadivila svojom zavidnom linijom u osmom desetljeću života.

'Mislim da se na meni vidi jesam li plastična ljepotica', kazala je svojedobno.

Neda trenutno uživa u obiteljskom domu gdje dane provodi u krugu obitelji koja je, kako je više puta izjavila, njezino najveće bogatstvo. Inače, dan prije je puhala u svjećice sa svojim najmlađim nasljednicima Aleksandrom, Nedom i Dušanom, a pretpostavlja se da su se iza kamere nalazili njezina kći i zet.

  • +3
Neda Ukraden Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Mateja Stanisavljevic/ATAImages/