KATE MIDDLETON

Očitala lekciju iz poslovne elegancije: Princeza od Walesa blistala u omiljenom sakou

21.03.2023 u 15:09

  • +9

Kate Middleton

Izvor: Profimedia / Autor: Daniel Leal/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Kate Middleton je bez sumnje jedna od najvećih modna ikona s kraljevskih dvora, a svako njezino pojavljivanje u javnosti modne ovisnice željno iščekuju

Princeza od Walesa koja će jednoga dana zasjesti i na engleski tron kad njezin suprug, princ William postane engleski kralj, redovito za svoje kombinacije dobiva brojne komplimente.

Kate Middleton izgledala je fantastično u poslovnoj crno-bijeloj kombinaciji koju bi odobrila svaka ljubiteljice klasičnog stila.

  • +16
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: CHRIS JACKSON / PA IMAGES / PROFIMEDIA

Majka troje djece na sastanku projekta o promicanju ideje o važnosti prvih pet godina djetetova života, privukla je poglede besprijekornim stajlingom.

Princeza je poznata po modnoj reciklaži pa je i ovoga puta posegnula za pouzdanim komadom, bijelim sakoom koji potpisuje engleska modna kuća Alexander McQueen čije kreacije 41-godišnja brineta rado nosi u brojnim prigodama.

Sako koji joj je stajao kao saliven, Kate je nosila već četvrti puta.

Prvi put ga je odjenula na Jamajci, u ožujku prošle godine, tijekom karipske turneje, a zatim ga je nosila i prilikom obilježavanja događanja pod nazivom Windrush Day u Londonu.

Uspješnu kombinaciju upotpunila je pripijenim topom, crnim hlačama cigareta kroja i stiletticama, a kosu je nosila stiliziranu u svoje prepoznatljive 'Kate' uvojke.