NOVI MEMOARI

Nećakinja američkog predsjednika u novoj knjizi nije štedjela Trumpa: Varanje je način njegova života

07.07.2020 u 10:21

Bionic
Reading

Odmetnuta nećakinja američkog predsjednika u svojoj knjizi opisala je svog strica Donalda Trumpa kao 'toksičnog', 'uvrnutog' i kojem je 'varanje način života', otkrivši kako je i vlastitog oca omalovažavao kada je počeo patiti od Alzheimerove bolesti

Kako je najavljeno u priopćenju izdavačke kuće Simon & Schuster knjiga 'Previše i nikad dovoljno' autorice Mary Trump, umjesto 28. srpnja biti će objavljena ranije i to 14. srpnja, iako su američki predsjednik i njegova obitelj pokušali sudskim putem zaustaviti objavljivanje iste, no, to im nije uspjelo.

Razlog zašto je datum objavljivanja knjige pomaknut na raniji, izdavač je objasnio riječim da je to zbog 'velike potražnje i iznimnog interesa'.

Chris Bastardi, glasnogovornik Mary Trump, nećakinje Donalda Trumpa, upitao se zašto predsjednik i njegova obitelj i dalje pokušavaju spriječiti objavljivanje knjige.

'Pokušaj predsjednika da ušutka privatnu osobu tek je zadnji u nizu problematičnih poteza koji su već destabilizirali podijeljenju naciju suočenu s globalnom pandemijom', kazao je Bastardi upitavši čega se to Donald Trump tako boji.