KAKVO IZNENAĐENJE

Meghan i Harry iznenadili sve dolaskom na otok koji za njih ima posebno značenje

24.01.2024 u 08:49

Meghan Markle i princ Harry

Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa doputovali su na Jamajku i iznenadili sve svojim pojavljivanjem u kazalištu Carib, koji se nalazi u Kingstonu, a sve kako bi prisustvovali premijeri 'Bob Marley: One Love'. Dolazak na Jamajku za njih je od posebnog značenja jer su upravo tamo bili na prvom zajedničkom putovanju još 2017. godine

Malo je reći da su svi ostali iznenađeni kada su sinoć na crveni tepih kazališta Carib u Kingstonu, nasmijani i držeći se za ruke, stigli princ Harry i Meghan Markle, budući da njihov dolazak nije bio najavljen.

42-godišnja vojvotkinja od Sussexa izgledala je sjajno u crnoj haljini na tanke naramenice i princeza kroj suknje, dok je 39-godišnji Harry elegantno šetao u tamnoplavom odijelu s bijelom košuljom, na kojoj je otkopčao gumb.

Premijera biografskog filma koji slavi lik i djelo glazbene ikone koja je inspirirala generacije bio je očito i više nego dovoljan povod da Harry i Meghan spakiraju kofere i otputuju na Jamajku, gdje nisu bili još od 2017. godine.

Princ Harry Izvor: Profimedia / Autor: KarlLarsenPRphotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, upravo je Jamajka posebna u njihovoj vezi, budući da su se tamo prvi puta zajedno pojavili kao par i to na vjenčanju Harryjevog prijatelja Toma Inskipa i Lare Hughes-Young. Prema pisanju kraljevske stručnjakinje Katie Nicholl, koja je tu zanimljivost otkrila u knjizi 'Harry: Life, Loss, and Love', upravo je na Jamajci Harry shvatio da se želi oženiti s Meghan, jer je upravo ona žena njegovog života.

  • +6
Princ Harry Izvor: EPA / Autor: Christopher Neundorf

'Na kraju večeri, kada su krenuli sentiši, Harry je poveo Meghan na plesni podij na posljednji ples... Tada je shvatio da je upoznao 'onu pravu'', stoji u knjizi Katie Nicholl.