GLAMUROZNA IZDANJA

Ne viđa ih se često: Zaljubljeni parovi spremno pozirali na crvenom tepihu

18.09.2018 u 11:03

Bionic
Reading

Jubilarnu dodjelu televizijskih nagrada Emmy očekivano su preplavila i brojna poznata lica, a većina od njih stigla je u pratnji partnera ili supružnika. Evo koji su se ljubavni parovi istaknuli na crvenom tepihu

U Los Angelesu je sinoć održana svečana 70. dodjela televizijskih nagrada Emmy. Crveni tepih okupirale su glamurozne toalete i svečana odijela, a među brojnim uzvanicima istaknulo se nekoliko zaljubljenih parova koji nisu mogli proći nezamijećeno.

Jedan od takvih bili su glumica Scarlett Johansson i njezin odabranik Colin Jost. Bio je ovo ujedno jedan od rijetkih trenutaka da ih vidimo skupa na crvenom tepihu otkada se u svibnju prošle godine počelo šuškati da su u vezi. 33-godišnjakinja nije skidala pogled s tri godine starijeg voditelja i komičara.

Svoju glamuroznu stranu na dodjeli Emmyja pokazali su i novopečeni zaručnici Kirsten Duns i Jesse Plemons. Bio je ovo prvi put da slavnu glumicu vidimo u javnosti nakon poroda. Podsjetimo, početkom svibnja rodila je sina Ennisa Howarda.

Parovi na Emmyjima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Zaljubljeno su na crvenom tepihu pozirali i manekenka Heidi Klum i njezin mlađahni dečko Tom Kaulitz, a već nekoliko mjeseci ne kriju svoje osjećaje. Supermodel i 16 godina mlađi glazbenik blistali su od sreće.

Očekivano, zajedno su se na dodjeli prestižnih nagrada pojavili i supružnici Chrissy Teigen i John Legend te također nisu krili koliko se vole. Modno usklađena manekenka i glazbenik spremno su pozirali pred okupljenim fotoreporterima.

Justina Timberlakea i Jessicu Biel s razlogom prozivaju jednim od najljepših holivudskih parova, a dokazali su to i sinoć, kada su zajedno blistali na Emmyjima. Glazbeno-glumački par nije skrivao nježnosti pred okupljenim novinarima, a netom prije odlaska na važnu manifestaciju putem Instagrama su se našalili na vlastiti račun. Glumac i pjevač je objavio fotografiju s lijepom suprugom i napisao: 'Našli smo dadilju.'

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

We got a babysitter. #Emmys

Objavu dijeli Justin Timberlake (@justintimberlake)

Možda najsimpatičniji par sinoćnjeg spektakularnog događanja bili su Felicity Huffman i njezin dugogodišnji suprug, William H. Macy. Glumački par oduševio je svojom spontanošću i razigranim poziranjem, a posebno modnim odabirom. Oboje su uskočili u elegantna odijela i time sve ostavili bez teksta. Slavni glumac pritom je otkrio tajnu sretnog 21-godišnjeg braka kazavši: 'Nema ničeg ljepšeg i lakšeg od braka s Felicity.'

modni pogodci i promašaji

Pogledajte sve haljine s glamurozne dodjele nagrada Emmy

Pogledaj galeriju