VRUĆE FOTOGRAFIJE

Ništa ne skriva: Heidi Klum u toplesu i senzualnim zagrljajima s novim muškarcem

09.04.2018 u 11:40

Bionic
Reading

Njemačka manekenka poznata je po svom besprijekornom izgledu i savršenoj formi, a najnovijim paparazzi fotografijama u toplesu mnoge je ostavila bez teksta

Tijekom odmora u Meksiku s novim dečkom Tomom Kaulitzom, Heidi Klum potpuno se opustila i bez imalo ustručavanja pokazala gole grudi dok je uživala u popularnom ljetovalištu.

  • +5
Heidi Klum Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Senzacionalnu figuru, koju održava skladnom i u 44., Heidi se izgleda ne stidi pokazati, pa se prošetala tek u minijaturnim crnim bikini gaćicama. Njezin novi odabranik, 16 godina mlađi glazbenik, koji je svojedobno bio član popularnog njemačkog benda Tokio Hotel, uživao je u pogledu dok se odmarao na udobnim ležaljkama kraj bazena.

Popularnoj ljepotici okupljeni fotografi koji je prate u stopu nisu smetali ni kada je uživala u senzualnim zagrljajima i poljupcima s njemačkim pjevačem.

Inače, Klum je nedavno prekinula trogodišnju vezu s kustosom i trgovcem umjetninama Vitom Schnabelom, a iza sebe ima brojne veze, brak i četvero djece. S Talijanom Flavijem Briatoreom ima 13-godišnju kćer Leni, dok iz braka s pjevačem Sealom ima troje djece - 12-godišnjeg Henryja, 11-godišnjeg Johana i osmogodišnju Lou.

  • +2
Heidi Klum i Tom Kaulitz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia