LESTEROVA MAMA:

Ne smeta nam što Brandon zavodi našeg sina

14.06.2011 u 21:40

Bionic
Reading

O slabostima i vrlinama makedonskog 
natjecatelja Nikole Nasteskog Lestera u showu 'Big Brother' govore njegova djevojka Katarina i majka Bevcena

Zahvaljujući odličnoj izvedbi pjesme 'Čija si' Toše Proeskog u posljednjoj emisiji uživo, Nikola Nasteski Lester nagrađen je ulaskom u samu završnicu showa 'Big Brother'.

Taj 22-godišnji student prve godine turističkog menadžmenta iz Skoplja, koji u slobodno vrijeme radi kao model i menadžer u makedonskim klubovima, svojim je glasovnim mogućnostima oduševio publiku i žiri u pet balkanskih zemalja, a pohvalio ga je i sam Tony Cetinski. Još od ulaska u kuću na beogradskom Košutnjaku, Lester se pokazao pristojnim mladićem, nimalo opterećenim slavom. Njegovu ulasku u finale ovogodišnjeg 'Velikog Brata' najviše se vesele obitelj i tri godine starija djevojka Katarina Markuzanova, diplomirana ekonomistica, koja je trenutačno na magisteriju iz odnosa s javnošću.

'Meni nije želja da on pobijedi jer su za mene svi pobjednici, a najviše bih na tronu voljela vidje¬ti Horija koji mi je jako simpatičan. Mojoj obitelji i meni novac nikad nije bio toliko važan u životu. Već godinama živimo u stančiću od svega 40-ak četvornih metara', izjavila je za Story Lesterova mama koja se osvrnula i na Brandonove neprestane ulete njezinu sinu.

'Nemam ništa protiv tog dečka. Nije mi nimalo zasmetalo njegovo ponašanje, vidim da on to radi sa srcem i da želi s Lesterom ostvariti iskreno prijateljstvo. Pa čak i da je gay, kao što pričaju da jest, nebitno mi je. Važno je kakav je čovjek u svojoj duši, a po onome što sam vidjela, vidim da je drag dečko', rekla je Bevcena koja kaže da je Lester od malih nogu bio miran i povučen.