LJUBAV JE TO

Ne skriva veselje: Novo slavlje u domu Žanamari Perčić

15.05.2020 u 14:26

Bionic
Reading

Pjevačica je svom suprugu Mariju Perčiću čestitala je rođendan zajedničkom fotografijom na Instagramu, a za tportal je otkrila kakvo su proveli dan, čime je voljenom muškarcu ugađala i što mu je darovala

'Potrudila sam se da Makiju ovaj rođendan u izolaciji bude jako lijep. Skuhala sam mu omiljeni obrok, cijeli dan sam bila oko njega, doslovno mu dodavala vodu i neke sitnice da osjeti da je samo njegov dan. Dobio je i ekstra dozu svog omiljenog češkanja po leđima, a večer smo proveli gledajući filmove po njegovom izboru. I s poklonom je bio oduševljen. Dobio je novi preamp za studio koji je već neko vrijeme odmjeravao. Takvi gadgeti su njemu kao curama dijamanti', ispričala nam je kroz smijeh Žanamari.

Sredila se, kaže za svog dragog kao da ide na red carpet. 'Moram zahvaliti i dizajnerici Katarini Mamić koja je poslala haljinu i za mene i za Gabi samo za tu priliku. Uspjeli smo napraviti i zajedničku fotku što je uvijek zahvat jer u izolaciji zajedničke fotke možemo raditi jedino s kamerom na stalku. To je bila moja želja, da za njegov ročkas imam kul fotkicu sa svojim dragim', rekla je sretna pjevačica.

Par će u lipnju proslaviti šestu godišnjicu braka. Dijele posao i ljubav te zajedno odrađuju obiteljske obaveze, a kemija između njih i dalje je jaka. Žanamari je ranije izjavila da nije nimalo ljubomorna kad se druge žene upucavaju njezinom suprugu jer znam da svom suprugu ima prijatelja koji me nikada ne bi iznevjerio. To je, rekla je, recept njihove bračne idile.