na oprezu je

Žanamari o izlasku iz karantene: 'Zadržati ću ove nove navike i novonastalo stanje uma ću primjenjivati dalje u životu'

02.05.2020 u 17:44

Bionic
Reading

U ponedjeljak kreće druga faza popuštanja mjera no unatoč tome, pjevačica je i dalje vrlo oprezna. Priznaje da joj nije svejedno te da će biti strpljiva, pažljiva i dalje. Za tportal je ispričala što je sve naučila tijekom izolacije

'U ovoj izolaciji sam definitivno naučila par novih stvari, iskoristila kvalitetno višak vremena vježbajući, stvarajući novu glazbu, izbacila sam i spot iz karantene ‘Apokalipsa’, usvojila puno zdravih navika kao redovito uzimanje vitamina, minerala i drugih dodataka koji su potrebni tijelu tipa kolagen i probiotici. Pogledala sam i hrpu serija koje sam željela pogledati, a sa svojim mužem sam oduševljenija nego ikad. Izolacija nas je samo ojačala i još smo romantičniji jedan s drugim. Sprijateljila se s ljudima iz cijelog svijeta, šetala prirodom više nego ikad u životu, naučila bar deset novih igara s Gaby... Uglavnom svega pomalo, ali život definitivno više neće biti isti. Definitivno ću zadržati ove nove dobre navike i novonastalo stanje uma ću primjenjivati dalje u životu', ispričala nam je Žanamari.

Kad je riječ o ‘završetku izolacije’ ne smatra da je to još tako sigurno i dok je sve to u eksperimentalnoj fazi će i dalje biti oprezna i biti kući što više može.

'Drago mi je da je nastupilo popuštanje mjera zbog svih ljudi kojima je to za egzistenciju prijeko potrebno. Osobno imam tu sreću da nam dosta poslova funkcionira online i da ne moramo izlaziti ako ne želimo. Jedino mi fale koncerti ali s tim ću se strpjeti još neko vrijeme', kaže.

Jedna je od rijetkih poznatih dama koja gotovo nikada ne pokazuje svoju kćerkicu Gabrijelu koja sutra slavi rođendan.

'Sutra je Gabici peti rođendan pa ću joj napraviti čokoladni kolač i vidjet će se sa svojim prijateljicama putem Facetimea, a kad se odvažimo na druženje onda ćemo ponoviti rođendanski party jer njoj to puno znači. Evo tome se najviše veselim iskreno, da moja djevojčica napokon vidi svoje prijateljice', otkrila je.

View this post on Instagram

All that matters. Zagreb, 2017.

A post shared by Žanamari Perčić (@zanamari) on