ZALJUBLJENI PAR

Ne može sakriti sreću: Slavna Kosovarka ne odvaja se od novog dečka

22.07.2019 u 15:33

Bionic
Reading

Kosovarka Dua Lipa nedavno je prohodala s bratom svojih prijateljica Belle i Gigi Hadid, Anwarom Hadidom. Iako su mnogi mislili da je ovo samo kratka avantura kojom će zacijeliti rane zbog prekida s dugogodišnjim partnerom, čini se da je zgodna pjevačica sretnija no ikad

Dua Lipa dugo nije bila ovako sretna, tvrde njezini bliski prijatelji, a potvrđuju to i najnovije fotografije zgodne pjevačice i novog odabranika Anwara Hadida.

Dua i Anwar upoznali su se još prije nekoliko godina u jednom od ludih njujorških noćnih provoda okruženi istim društvom ali ljubav je planula tek prije par tjedana, kada je Lipa konačno prekinula svoju toksičnu bivšu vezu.

  • +2
Dua Lipa i Anwar Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Podsjetimo, slavna Kosovarka bila je tri godine u vezi s mladim chefom Isaacom Carewom, s kim je prekinula zbog nedostatka slobodnog vremena i gustog poslovnog rasporeda. Ipak, čini se da se za prave stvari uvijek nađe vremena, pa se tako trenutno ne odvaja od novog dečka, modela Anwara Hadida.

Na posljednjim paparazzi fotografijama, koje su zbog prevelike daljine loše kvalitete, dobro se vidi da je poznata brineta presretna, a osmijeh s lica nije skidao ni njezin dragi. Snimljeni su prilikom odlaska na romantičnu večeru u japanski restoran u Los Angelesu.

  • +7
Dua Lipa i Anwar Hadid Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia