ODMOR U MIAMIJU

Ne može odoljeti bikiniju zvjerskog printa: Mlađahni Anwar Hadid ne odvaja se od slavne Kosovarke

01.01.2020 u 15:15

Bionic
Reading

Slavna pjevačica kosovkih korijena Dua Lipa i mlađi brat uspješnih manekenki Gigi i Belle Hadid, novogodišnji odmor provode u sunčanom Miamiju

Završetak godine na suncem okupanoj gradskoj plaži u Miamiju itekako godi slavnom mladom paru koji se ne trudi sakriti strast koja se rasplamsala prošloga ljeta.

Kad se Dua Lipa pojavila u sićušnom bikiniju s printom leopardova uzorka ispred luksuzne vile u kojoj odjseda, nije trebalo dugo čekati da joj se pridruži Anwar i krene je obasipati poljupcima.

Mlađi brat slavnih manekenki Hadid, koji je i sam krenuo njihovim stopama, nije se mogao suzdržati pred zajedničkim prijateljima pa je svoju dragu odmah zasuo poljupcima, a izljev strasti nastavio se i na plaži.

  • +9
Dua Lipa Izvor: Profimedia / Autor: VAEM / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Otkako se ljetos prvi put počelo pričati o njihovoj romansi, par je svoju vezu sve više produbljivao, a početkom rujna pisalo se i da su se odlučili na zajednički život pod istim krovom.

Zajednički novogodišnji praznici itekako će dobro doći slavnoj Kosovarki koja se sprema za objavljivanje svog drugog albuma 'Future Nostalgia' ove godine.

Naslovnu pjesmu novog albuma snimila je s koautorom Uptown Funkom i producentom Jeffom Bhaskerjem.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Zaokret prema zabavnijoj glazbi uslijedio je nakon priznanja britanske pjevačice i tekstopisca da je njezina iskrenost uglazbi ponekad zna 'ugristi za dupe'.

'Umjetnost je subjektivna i to je način na koji razmišljam o tome dok se fokusiram na pjesme sve do trenutka objave, kada više ne pripadaju meni. Pa ako ih ljudi žele secirati i od njih napraviti ono što žele, to je u redu. Samos am iskrena, a to me ponekad ugrize za dupe. Mislim da sam se kao žena u glazbenoj industriji, a posebno svojim životom u fokusu javnosti, demonizirala', rekla je Lipa.

S Nadolazećim drugim albumom kaže da e shvatila da joj je dopušteno da se zabavi i da neće dopustiti komentarima drugih da ometaju njenu dobru zabavu.

'Osjećam kod ovih snimki puno više uzbuđenja i zabave i uživam u činjenici da mi je dopušteno da budem sretna, da se dobro provodim bez dopuštenja mišljenjima drugih da se u to upliću', zaključuje Dua Lipa.

Božić i Novu godinu čitateljima tportala čestitaju Mia Dimšić, Nina Badrić, Davor Bernardić, Marin Rozić…