ČESTITKE NA SVE STRANE

Ne krije ponos: Obitelj Nevene Rendeli slavi veliki dan

06.12.2020 u 18:59

Bionic
Reading

Voditeljica Nevena Rendeli na svojem je Instagram profilu posvetila jednu objavu svojim roditeljima kojima je čestitala godišnjicu braka

Bivša HRT-ovka iskoristila je društvene mreže kako bi na poseban način obilježila veliki dan za svoje roditelje - 40 godina braka.

Nevena Rendeli koja se početkom godina odvažila na veliki korak te krenula u poduzetničke vode, svojim je roditeljima uputila lijepe riječi povodom velikog datuma.

'40 godina braka, dvoje djece, petero unučadi, Marica & Renda', napisala je Nevena pored fotografije svojih roditelja iz prošlosti.

  • +5
Nevena Rendeli Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

Nije dugo trebalo čekati na brojne čestitke. 'Bravo', 'Divni su', 'Ista si mama', komentirali su Nevenini pratitelji.

Inače, Nevena je u nedavnom intervjuu za tportal, otkrila kako bez podrške obitelji ne bi ništa uspjela.

'Jednu stvar sam posebno naučila u ovoj ludoj godini. Ako nemaš podršku obitelji, teško ćeš pronaći motiva za uspjeh. Tako da mi je najveći vjetar u leđa sigurno moja obitelj. S druge strane, samo u sebi možeš pronaći želju za preživljavanjem, ne može ti to nitko nametnuti. Kad si mama troje male djece, vjerojatno je ta želja još jača jer znaš da tri mala života ovise o tebi, tako da bih rekla da najveću snagu crpim iz majčinstva. Tu je i moja mama, bez koje sve to ne bih stigla ni mogla realizirati, tako da i njoj ide nagrada za požrtvovnost. A suprugu ide nagrada za toleranciju i beskrajnu vjeru u mene', rekla je Nevena.