ELLA BLEU TRAVOLTA

John Travolta ne krije ponos: Njegova mezimica Ella osim glumačkog ima još jedan skriveni talent

30.11.2021 u 15:43

Bionic
Reading

Ne samo da je naslijedila njegove glumačke gene, nego je 21-godišnja Ella Bleu Travolta od oca Johna Travolte naslijedila i glazbeni talent, čime se pohvalila na društvenim mrežama

Punu minutu traje video snimka koju je u dva dana pogledalo više od 250 tisuća ljudi iz cijeloga svijeta, a na kojoj 21-godišnja Ella Bleu Travolta pjeva, prateći samu sebe na klaviru. Video je postao viralan, a svoj ponos nije mogao sakriti ni slavni holivudski glumac, Ellin otac John Travolta.

Inače, ta snimka je, sudeći po njezinu objašnjenju, najava skorašnjeg albuma kojeg bi trebala izdati. 'Posljednjih godinu dana radim na nečemu meni jako dragom, zbog čega sam željela s vama podijeliti dijelić pjesme koju sam napisala, a koja će se naći na mom albumu koji će izaći iduće godine. Jako sam uzbuđena (i nervozna) i nadam se da će vam se svidjeti!'

Među prvima se ispod snimke oglasio 67-godišnji Travolta koji je napisao: 'Nevjerojatno sam ponosan na tebe Ella!' I njegov blizak prijatelj, bivši suprug Pamele Anderson i bubnjar Mötley Crüea, Tommy Lee nije štedio riječi, napisavši joj kako je riječ o hitu.

  • +3
John Travolta, Kelly Preston Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON

Inače, Ella Bleu srednje je dijete Travolte i njegove pokojne supruge, glumice Kelly Preston, koja je životnu bitku izgubila 2020. nakon tajne borbe s karcinomom dojke.