Bili su omiljen par

John Travolta se dirljivim riječima prisjetio pokojne supruge, glumice Kelly Preston: 'Fališ nam, jako te volimo'

14.10.2021 u 11:59

Bionic
Reading

Supruga holivudskog glumca Kelly Preston, preminula je prošlog srpnja nakon dvije godine borbe s rakom dojke koju je vodila u tajnosti. Na njezin rođendan, 13. listopada na društvenim mrežama John Travolta joj je posvetio emotivnu objavu

John Travolta je objavio fotografiju na kojoj je glumica na crvenom tepihu na filmskom festivalu u Cannesu 2018. godine snimljena dok je mahala, a uz taj prizor je nježno poručio: 'Sretan rođendan, Kelly. Nedostaješ nam i jako te volimo.'

Pratitelji su slavnom glumcu pružili podršku u komentarima. 'I nama nedostaje', Ona sada slavi s anđelima', 'Sigurna sam da prima svu vašu ljubav', 'Bila je nevjerojatna', 'Uvijek ćemo se sjećati Kelly', samo su neki od Travoltinih fanova.

Podsjetimo, Kelly Preston i John Travolta upoznali su se 1989. godine na snimanju filma 'Stručnjaci' u vrijeme dok je ona bila udana za kolegu Kevina Gagea, a dogodila im se ljubav na prvi pogled što su oboje uvijek naglašavali.

U novogodišnjoj noći 1. siječnja 1991. godine glumac je kleknuo pred Kelly u hotelu Palace u Švicarskoj te ju je zaprosio žuto-bijelim dijamantnim prstenom. Vjenčali su se u jesen iste godine, a ona je u to vrijeme bila trudna s njihovim sinom Jettom, a godinu dana kasnije na svijet im je stigla i kćer Ella Bleu.

Jetta su izgubili 2009. godine, a imao je samo 16 godina. Od ranog djetinjstva borio se s autizmom i bolešću Kawasaki, a tog kobnog dana doživio je epileptični napadaj tijekom obiteljskog odmora na Bahamima. Prilikom napadaja, udario je glavom od kadu. Travolta ga je oživljavao dok nije došla hitna pomoć, ali ubrzo nakon što je stigao u bolnicu proglasili su ga mrtvim. Dvije godine kasnije dobili su sina Benjamina koji im je u živote vratio tračak nove sreće.

  • +3
John Travolta Izvor: EPA / Autor: IAN LANGSDON