Optimistična je

Ne gubi nadu: Jennifer Aniston vjeruje da će na kraju upoznati pravu ljubav

15.06.2023 u 15:10

Bionic
Reading

Ljubavni život slavne glumice javnost sa zanimanjem prati još otkako se 'probila' ulogom u kultnoj seriji 'Prijatelji'. Imala je dva braka, u međuvremenu je bila u ljubavnim vezama s nekoliko muškaraca no nada se da je negdje čeka 'gospodin pravi'

'U sebi Jennifer vjeruje da će na kraju upoznati pravu osobu', rekao je izvor za Us Weekly. Isto tako naglašava da se 54-godišnja glumica 'neće tući ako se to ne dogodi' jer joj je uistinu 'dobro samoj'.

Drugi izvor je dodao da je Jennifer Aniston 'sretna, zdrava i ispunjena svojom karijerom, obitelji i prijateljima'. Prošla je, kaže, kroz mnogo toga, ali se 'osjeća blagoslovljenom što napreduje osobno i profesionalno'. 'Želim živjeti ugodan život s ugodnim partnerom i zabavljati se. To je sve čemu se trebamo nadati. Ne mora sve biti uklesano u kamenu da bude autentično', izjavila je glumica svojedobno.

  • +4
Jennifer Aniston Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Prisjetimo se, Aniston je bila u braku s Bradom Pittom od srpnja 2000. do listopada 2005. godine. Par se razveo usred sumnje da je on imao aferu za vrijeme snimanja filma 'Mr. & Mrs. Smith' u kojem je glumila Angelina Jolie, s kojom je imao djecu i kasnije se oženio.

Aniston je bila s Vinceom Vaughnom i Johnom Mayerom prije nego što se povezala s Justinom Therouxom. Zbližili su se na setu svog filma 'Wanderlust' iz 2011. i počeli izlaziti nedugo nakon toga. Sudbonosno 'da' su izgovorili u kolovozu 2015., ali su prekinuli manje od tri godine kasnije, objavivši da im je bolje kao prijateljima.