'VRHUNSKA ŠOPINGHOLIČARKA'

Natjecateljski modni show od sutra na TLC kanalu

11.11.2013 u 12:08

Bionic
Reading

Birati vrhunsku odjeću za odabrane klijente bez ikakvih ograničenja osim onih vlastite mašte, san je svakog modernog stilista. Upravio takvu priliku dobivaju mladi i modno osviješteni kandidati u natjecateljskom showu 'Vrhunska šopingholičarka', koji s emitiranjem počinje u utorak, 12. studenoga u 21 sat na TLC kanalu

U svakoj se epizodi suočava četvero stilista u tri modna izazova kojima sude eminentni modni stručnjaci: pop-pjevačica i glumica Holly Valance, stilistica slavnih Brix Smith-Start i fotograf ulične mode Paul Hartnett, zajedno s brojnim specijalnim gostima. Stilisti se upuštaju u lov na savršeni look u nekoliko zadanih scenarija - od običnog spoja, after beach partyja ili vjenčanja pa sve do prvog reda na Milanskom tjednu mode ili razgovora za posao u Vogueu.

Stilski izričaj natjecatelja ocjenjuje se na temelju pokazane kreativnosti, brzine razmišljanja i osjećaja za modu. Svaka je epizoda eliminacijska, a na samom kraju će se suočiti dvoje finalista, od kojih će pobjednik dobiti 'ormar iz snova' sa svom odabranom odjećom iz natjecanja. Na ovom bojnom polju preživjet će samo oni najmaštovitiji i najmoderniji.