gušti su gušti

Nataša Janjić Medančić uživa u jesenskim danima na svojoj omiljenoj destinaciji

29.11.2020 u 15:30

Bionic
Reading

Glumica još od studentskih dana živi u Zagrebu, ali poseban doživljaj joj je kad ode u Split. Već neko vrijeme boravi ondje i gotovo svakodnevno svojim pratiteljima pokazuje kako provodi vrijeme sa svojom obitelji

Nataša Janjić već neko vrijeme sa svojom obitelji provodi u rodnom gradu. Sudeći prema objavama na društvenoj mreži, odsjeli su u hotelu, a glumica ne propušta diviti se ljepotama Splita. Uživa u šetnjama po Bačvicama, Marjanu. 'Nema kafića do zidića. I ovog pogleda', istaknula je među ostalim pored fotografije sa splitske rive.

U Splitu je proslavila i 39. rođendan. 'Jedna moja prijateljica bi rekla (ona zna koja je) - trideset i kusur. Ali budimo realni, sutra, narodski rečeno, uzimam četrdesetu. Nemam puno želja. Da se izvučemo zdravi, fizički i psihički, iz ove pandemije i svega što nam je živote svelo na minimalac. I ostanemo zahvalni za ovaj maksimalac. Život je lijep. Najljepši', poručila je predrođendanskom obraćanju svojim sljedbenicima.

Glumica nerijetko ističe koliko joj nedostaje Dalmacija. U Zagreb se doselila kad se upisala na Akademiju dramskih umjetnosti. 'U Splitu sam bila dio mlade, aktivne ekipe u Gradskom kazalištu mladih od 1. razreda gimnazije. Naš umjetnički voditelj Goran Golovko baš se vratio iz Londona i postavljao redateljski vrlo ambiciozne predstave koje su ljudi dolazili gledati. Bili smo sjajni. Sjećam se, kao gimnazijalka sanjala sam ne da budem slavna, na naslovnici Glorije ili da me gledaju u sapunici, nego da jednoga dana radim s Magellijem', svojedobno je izjavila za Jutarnji list.

  • +7
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Podsjećamo, tijekom druge trudnoće glumica proživjela je preživjela pojavu koronavirusa, potres u Zagrebu koji je oštetio njihov stan u centru grada, privremenu selidbu, no uspjela je i uživati, te dočekati svoju mezimicu Kaju koju je rodila u srpnju.