BROJI SITNO

'Samo ti fali batler!' Pogledajte kako Nataša Janjić koristi zadnje tjedne do poroda

23.06.2020 u 12:20

Bionic
Reading

Stresno razdoblje života koji je sve zadesio, glumica je zbog drugog stanja i potrebnog mira, zamijenila odlaskom u Dalmaciju gdje u društvu svojih najmilijih iščekuje rođenje svog drugog djeteta

Uz supruga, ortopeda Nenada Medančića i sina Tonijem posljednji period do poroda provodi u najljepšem ozračju. Dok čeka dolazak svog drugog djeteta s pratiteljima na društvenim mrežama rado dijeli fotografije nastale u posljednjim mjesecima trudnoće. Stihom iz Oliverove pjesme 'Ća će mi Copacabana' popratila je svoju zadnju objavu.

Kolegica Vitomira Lončar joj je poručila: 'Ova tvoja mala koja dolazi je neka velika!'. Splićanka se sudeći prema odgovoru složila s tom konstatacijom te je dodala da je djevojčica čije rođenje očekuju početkom kolovoza i vrlo živahna.

Osim što je pokazala trudnički trbuh u dugoj crnoj haljini, Splićanka je objavila i fotografiju na kojoj pozira ležeći na boku na ležaljci s mnoštvom dekorativnih jastuka. 'Prvi dan ljeta, osmi mjesec trudnoće i uživanje u rajskom vrtu bez instagramskog uljepšavanja', napisala je kraj fotografije na kojoj sva sjaji od zadovoljstva i radosti.

Priliku da malo podbode svoju blisku prijateljicu iskoristila je glumica Lana Gojak, koja joj je poručila: 'Samo batlerka ti fali'. Prije dolaska u Dalmaciju, glumica se s obitelji privremeno na dva mjeseca sklonila u Istru kod suprugove obitelji jer joj je stan stradao u potresu. Ranije je priznala kako i zbog straha od zaraze na pregledu nije bila gotovo dva mjeseca,.