ZALJUBLJENA GLUMICA

Nataša Janjić Medančić se pohvalila: 'Na otoku mog djetinjstva prije tri godine, na današnji dan rekla sam da'

11.11.2021 u 13:50

Bionic
Reading

Prošle su tri godine od kad se splitska glumica Nataša Janjić udala za ortopeda Nenada Medančića, s kojim je dobila dvoje djece - sina Tonija i kćer Kaju. I ove godine je dirljivom objavom na Instagramu obilježila veliki dan za njihovu ljubavnu priču

'Na otoku mog djetinjstva prije tri godine, pod nerazjašnjenim romantičnim okolnostima, na današnji dan rekla sam DA, piše na početku objave Nataša Janjić Medančić koju je upotpunila zajedničkom crno-bijelom fotografijom koju smo već ranije imali priliku vidjeti.

'Ovom mom čovjeku. I dobru i zlu s njim. Zaredalo se od tada toliko fantastičnog dobra, ali i prilično nevjerojatnog 'zla'… tko bi mislio da može baš tako sve odjednom u kratkom vremenu! Preživjeli smo, naučili biti jači i zahvalni i vježbamo to i dalje svakim danom! Jedno je sigurno - ono dobro toliko je NAJBOLJE da ga ni sada, da me ponovo pita (a nadam se da bi), ne bih mogla odbiti ', poručila je na kraju objave presretna glumica.

Paru su mnogi prijatelji i pratitelji čestitali na drugoj godišnjici braka. Podsjetimo turbulentno pandemijsko vrijeme za poznatu Splićanku bilo je vrlo izazovno. Osim trudnoće i porođaja, glumičin stan je teško stradao u ožujku u razornom zagrebačkom potresu, zbog čega je s obitelji dva mjeseca morala privremeno živjeti u Istri.