DUHOVITA, ALI ISTINITA

Ništa nije lagala: S posljednjom izjavom Nataše Janjić Medančić mogu se poistovjetiti mnogi roditelji

22.10.2021 u 14:19

Bionic
Reading

Otkako su djeca postala fokus njezinog života, glumica Nataša Janjić Medančić rado sa svojim pratiteljima na Instagramu dijeli crtice iz svakodnevice, pa je tako bilo i ovoga puta

Na televiziji crtani film, a nasred dnevnog boravka, u kolicima okrenuta prema televizoru, sjedi Kaja, i ne želi zaspati. Na fotografiji je vidljiva i ruka naše glumice Nataše Janjić Medančić koja vozi kolica po stanu kako bi uspavala mlađe dijete, no, sudeći prema opisu stavljenom preko fotografije, to joj baš i ne uspijeva.

'Ono kad je prvo dijete pjesma, pametuješ roditeljima da je to do 'roditelja i stabilne rutine', pa dobiješ drugo. Od istih roditelja i s istom stabilnom rutinom. Prvo spava već dva sata. Drugo ne. Zaključak: Nikad ne pametuj!'

A točno s tom izjavom se mogu poistovjetiti i mnogobrojni roditelji dvoje ili više djece, koji su se nemalo puta suočili upravo s tim izazovom - da im je prvo dijete bilo idealno, dok bi sav trud i odgoj pali u vodi s rođenjem drugog.

  • +4
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Glumica Nataša Janjić Medančić sa suprugom Nenadom Medančićem ima dvoje djece - starijeg Tonija i mlađu Kaju, koji su postali centar njihovog svijeta.