jesen u zagrebu

[FOTO] Nataša Janjić Medančić uživa u jesenjem suncu: ‘Ma nek' je zubato, samo da nam sija!’

17.10.2021 u 10:16

Bionic
Reading

Naša poznata glumica Nataša Janjić Medančić uživa u jeseni u Zagrebu, a jednako kao i mnogi drugi, energiju puni na zubatom suncu

Domaća glumica na svom Instagram profilu često dijeli dogodovštine iz privatnog života. Prije koji dan emotivnom objavom poželjela je svom suprugu, liječniku Nenadu Medančiću, sve najbolje povodom njegovog 38. rođendana, a sada se prepustila jesenskim užicima.

‘Ma nek je zubato, samo da nam sija!’, napisala je Janjić Medančić te objavu dodadno pojačala novom fotkicom koju je nazvala ‘Jesen u Zagrebu’.

Nataša Janjić Medančić glumu na zagrebačkoj akademiji diplomirala je 2004. godine i danas je uspješna kazališna, televizijska i filmska glumica, a od 2006. godine stalna članica ansambla GDK-a Gavella u Zagrebu.

  • +16
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic

Prije šest godina glumica bila je na svojevrsnoj prekretnici, željna novih poslovnih izazova. Glumila je u hvaljenim predstavama i dobivala vanjske angažmane. Ostvarila je uloge u filmovima 'Goran', 'Comic Sans', 'Aleksi', okušala se u sapunici, kupila i preuredila stan u centru Zagreba. Privatni mir za kojim je godinama tragala pronašla je prije tri godine s Nenadom Medančićem te rođenjem dvoje djece.

AKO STE PROPUSTILI:

u splitu

[FOTO] Sestre Zaninović i Mirta Šurjak privlačile poglede na splitskom druženju

Pogledaj galeriju