veliko slavlje

Nataša Janjić Medančić iznenadila supruga i poslala mu dirljivu poruku

14.10.2023 u 09:54

Bionic
Reading

Poznata hrvatska glumica Nataša Janjić Medančić pokazala je pravo umijeće u organizaciji zabave iznenađanje svom suprugu Nenadu Medančiću

Glumica Nataša Janjić Medančić podijelila je sa svojim obožavateljima trenutak u kojem je svojeg supruga Nenada Medančića razveselila neočekivanom gestom.

Povod je bio njegov 40. rođendan, a Nataša ga je prema svemu sudeći uspješno iznenadila velikom rođendanskom zabavom. Koliko je ugledni liječnik bio oduševljen, pokazuje video na storyju, kao i njegova sreća na fotografiji na kojoj pozira s velikim zlatnim balonima u obliku brojki.

'Nitko ne voli iznenađenja kao on. I ako 40 nije prava prilika, ne znam što je. Da se zauvijek ovako smiješ, da budeš okružen ljudima kojima je stalo kao svim onima sinoć i da se nikad ne prestaneš zabavljati. Konačno smo ponovo vršnjaci! 😉 Sretan ti rođendan, ljubavi moja 🤍', napisala je u opisu objave.

Ova gesta ljubavi i dirljiva poruka ubrzo su skupili brojne 'lajkove' i čestitke obožavatelja, a pristižu i fotografije uzvanika koji su veselo pozirali sa slavljenikom.

U prosincu ih čeka novo slavlje povodom obilježavanja pete godišnjice braka, a na društvenim mrežama redovito imamo priliku vidjeti razne trenutke iz njihove svakodnevice koji prikazuju ljubav i sklad.

  • +6
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Armin Durgut/PIXSELL