'PIJAMA PARTY'

Nataša Janjić Medančić priznala da je ove godine uštedjela više nego ikad do sada, a fanovima je otkrila i na čemu

20.12.2020 u 11:21

Bionic
Reading

Brojni poznati u ovo pandemijsko doba na razne načine pokušavaju pronaći nešto pozitivno u svemu što nas je ove 2020. snašlo, a naša poznata glumica je zaključila da je ovo odlična prilika za uštedjeti

Naša poznata glumica Nataša Janjić Medančić izuzetno je aktivna na društvenim mrežama. Sa svojim prijateljima i fanovima iz cijelog svijeta dijeli osobne trenutke iz svog života, a sada je na Instagramu progovorila o karanteni.

'Nisam si kupila komad odjeće cijelu godinu. To je moja najveća ušteda ikad. Nisam imala želju, a nije mi ni trebalo. Čemu, kad sam uglavnom u spavaćici ili u predimenzioniranim trenirkama koje sam nosila cijelu trudnoću i poslije? Ormari su prepuni, a nigdje prilike za dotjerati se. Dogovaram poneku kavu iz termosice na otvorenom, ali nekako mi se i ne izlazi... Danas ću ovako. 🙈 Luksuz je ionako stanje uma', napisala je u nedavnoj objavi Nataša Janjić Medančić.

Sasvim očekivano brojni sljedbenici Janjić Medančić oduševljeni su objavom, brojne je nasmijala, no mnogi su se prepoznali u njoj jer kako jedan od komentara navodi, 'samo pidžame i gledam pri kupovini'. Jednako tako, brojni komentatori su se složili s glumičicinom izjavom da je 'luksuz ionako stanje uma'.

  • +16
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Danijel Berkovic