OMILJENO DRUŠTVO

Sve se vrti oko njih: Nataša Janjić Medančić pokazala kako izgleda njezina svakodnevica s dva mališana u kući

11.12.2020 u 19:35

Bionic
Reading

Poznata glumica Nataša Janjić Medančić zadnje dvije godine svoje je glumačke angažmane malo stavila po strani kako bi se posvetila obitelji. S ortopedom Nenadom Medančićem dobila je dvoje djece, koji su trenutno njezina najveća briga, ali i radost. Kako sada izgleda njezina svakodnevica pokušala je predočiti svojim pratiteljima na Instagramu

Pandemija je svima ove godine pokvarila planove pa se i nema puno toga za raditi. Kafići i restorani su zatvoreni, adventi i koncerti otkazani, a i u šoping centre od subote na snagu stupaju nova ograničenja. Pogotovo je teško kada ste majka dvoje male djece, kao što je to Nataša Janjić Medančić, pa s djecom morate biti zatvoreni u stanu.

Posljednjih dana njezina se svakodnevica svela na četiri zida doma. Odlazak do dućana i parka uzbudljivi su gotovo jednako kao izlazak u grad, no glumica se trudi vrijeme sa svojim mališanima iskoristiti najbolje što zna.

Svjesna toga da će se jednog dana morati vratiti na posao, 39-godišnja glumica maksimalno je posvećena sinu Toniju i kćeri Kaji, a najdraži trenuci su im večeri na trosjedu kada zajedno uživaju u crtanim filmovima i maženju. Djeca su sretna jer gledaju svoje omiljene crtane likove, a mama jer konačno može malo predahnuti.

Čini se kako je ovo postala njihova omiljena rutina prije odlaska na spavanje koje zna biti poprilično iscrpljujuće s dvije bebe u kući. Iako je Nataši suprug Nenad od velike pomoći kada su u pitanju kućanske obveze i briga oko bebica, priznaje da je ponekad stvarno izmorena.

'Djeca su zaspalaaa! Mužić me uhvatio u onom blaženom trenutku kad iz spavaće sobe izađeš kao s bojišta, proglasiš pobjedu i - sjedneš da odmoriš!', poručila je nedavno glumica uz fotografiju na kojoj pobjedonosno odmara na udobnoj fotelji u dnevnom boravku.

Poznata crvenokosa filmska, kazališna i televizijska glumica u veljači prošle godine dobila je svoje prvo dijete, sina Tonija. Godinu i pol kasnije na svijet je stigla i kćerkica Kaja.

  • +7
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL