i ona je požurila

Spremna za blagdane: Nataša Janjić Medančić okitila bor uz pomoć najslađeg pomagača

15.12.2020 u 11:53

Bionic
Reading

Premda se božićna jelka tradicionalno kiti na Badnjak, brojne domaće dame su već požurile s uređenjem doma za nadolazeće blagdane. Kako bi što duže uživala u božićnoj čaroliji u svom domu, ukrasila ga je i pokazala kako to izgleda i Nataša Janjić Medančić

Kako bi se posvetila obitelji 39-godišnjakinja Splićanka posljednje je dvije godine glumačke angažmane stavila po strani. Svoju je svakodnevicu zato počela sve češće dijeliti s pratiteljima na svom Instagram profilu. Među ostalim naravno, nije propustila pokazati ni kako izgleda blagdanski ugođaj njezinu domu.

  • +7
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Glumica je ovog puta kićenje obavila uz pomoć svog malog pomagača, jednoipolgodišnjeg plavokosog dječaka Tonija koji joj je strpljivo dodavao ukrase za bor, a na video snimci koju je Nataša pokazala svojim pratiteljima, moglo se čuti i kako njezin sinčić priča.

'Cijela godina je naopaka, pa smo evo i ranije nego inače okitili bor. Ljudi moji, veselite se svakodnevno koliko god možete, što nam drugo preostaje?', poručila je naposljetku uz fotografiju svoje obitelji.

Glumica većinu vremena provodi u društvu djece i supruga unutar doma. Izjavila je da ona i suprug pokušavaju biti strpljivi i 'koncentrirati se na bogatstvo koje imaju, imajući jedni druge u nadi da će pandemija nekim čudom proći ili da će pronalazak cjepiva konačno sve osloboditi'. Sa suprugom, ortopedom Nenadom Medančićem 21. prosinca proslavit će drugu godišnjicu braka.