zabavlja sebe i druge

Nataša Janjić Medančić otkrila do sada nepoznate detalje o sebi

12.04.2022 u 09:29

Bionic
Reading

Glumica je na svom Instagramu odgovarala na pitanja pratitelja koji su od nje mogli doznati zanimljivosti iz njezinog života. Među ostalim, fanovi su doznali koji su joj omiljeni parfemi i omiljena boja, najdraži redatelj, kuha li, ali i što nikada ne uzima na put s djecom

Jednu od pratiteljica je zanimalo - je li lakše kad djeca malo porastu. 'Među mojima je 17 mjeseci. Oboje još u pelenama. Često je pakleno, ali, između svakodnevnog spašavanja njihovih života, događaju se i minute kad se grle, zaigraju i međusobno paze. Nadam se da će toga biti sve više, a da će biti pjesma, obećavaju ljudi, to tek nakon 4 ili 6 godina. Znači još koja godina rovovskih bitaka. P.S. 'Vrtić je sve', poručila je Nataša Janjić Medančić.

Obožava Cate Blanchett i njoj bi, kako je opisala, 'uzela sve uloge', a onu u filmu 'Blue Jasmine' 'joj neće oprostiti'. Otkrila je kuha li i koje je njezino najdrraže jelo. 'Kuham svaki dan, uglavnom sve što volim, a volim sve. Svoje najdraže ipak još nikad nisam napravila, a to je tatarski biftek', napisala je glumica.

Odgovorila je i na pitanje utječu li uloge kasnije na psihičko stanje glumca u životu i mogu li ih iste koštati ozbiljno. Objasnila je da bi 'voljela znati kojim poslom se bavi osoba čiji posao ne utječe na njegovo psihičko stanje u svakodnevnom životu te se našalila da 'posao ne treba uzimati previše ozbiljno'.

Najljepše mjesto u Hrvatskoj za chill out po njoj su naši otoci, a izdvojila je Šoltu. Pratitelji su doznali i kakav je po njoj osjećaj maknuti se iz centra grada. 'Novogradnje i nove fasade. Savršen osjećaj, blizina svih potrebnih sadržaja i najvažnije - mirno spavam', objasnila je Janjić Medančić.

Nataša je obznanila i da još uvijek voli izlaziti. 'Ali život mi je namjestio da danas mudrije biram, pa češće odaberem bistra jutra umjesto ludih večeri', pojasnila je.

  • +2
Nataša Janjić Medančić Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL