NI VRUĆINE JOJ NE SMETAJU

Nasmijana i vedra Hana Huljić Grašo u poodmakloj trudnoći uživa u najdražem društvu

03.07.2022 u 10:16

Bionic
Reading

Hana Huljić Grašo vruće, ljetne dane krati u najdražem društvu. Lijepa Splićanka objavila je nove fotografije na Instagramu, a na njima pozira s najboljom prijateljicom i vjenčanom kumom, Domenicom Žuvelom

Iste je fotografije objavila i lijepa Velolučanka, a na njima dvije dobro raspoložene prijateljice uživaju u prirodi, hladeći se u potočiću i zabavljajući na ljuljačkama.

Hana Huljić trebala bi roditi do kraja srpnja, a slavni splitski par trebao bi dobiti djevojčicu koju će navodno nazvati Alba.

Osjećam se i kao svaka druga trudnica na svijetu - sve je u redu!', rekla je Hana Huljić Grašo nedavno za RTL Exkluziv. Otkrila je tada da vrijeme krati guglajući sve. Ipak, ne brine se pretjerano, to umjesto nje radi njezin otac, hitmejker Tonči Huljić.

  • +2
Hana Huljić i Domenica Izvor: Cropix / Autor: Nikola Vilic / CROPIX

'On brine za sebe i svih nas, veliki je hipohondar', izjavila je lijepa trudnica. Premda mnoge dame kupuju sve i svašta mjesecima prije dolaska prvog djeteta, Hana i njezin suprug, pjevač Petar Grašo nisu jedni od tih. 'Nismo još kupili sve, ima još malo vremena, a i imam većinu od njegove sestre. Ne treba ni pretrpavati', rekla je Hana.