najljepši dani

Hana Huljić Grašo mjesec dana prije porođaja otkrila: 'Nismo još kupili sve što je potrebno za dijete'

11.06.2022 u 18:24

Bionic
Reading

Petra Grašu i Hanu Huljić svi pozorno prate otkako se saznalo da su u vezi. Pomno se pratilo sve oko njihovog vjenčanja, a sad se s nestrpljenjem iščekuje i dolazak njihovog prvog djeteta. Slavni par izašao je prije nekoliko dana na otvorenje splitske poliklinike gdje su ispričali kako se osjećaju oko dolaska prinove

'Osjećam se i kao svaka druga trudnica na svijetu - sve je u redu!', rekla je Hana Huljić Grašo za RTL Exkluziv. Do rođenja djevojčice ostalo još mjesec i pol dana, a skladateljica je otkrila da vrijeme krati guglajući sve. Ipak, ne brine se pretjerano, to umjesto nje radi njezin otac, hitmejker Tonči Huljić.

'On brine za sebe i svih nas, veliki je hipohondar', izjavila je lijepa trudnica. Premda mnoge dame kupuju sve i svašta mjesecima prije dolaska prvog djeteta, Hana i njezin suprug, pjevač Petar Grašo nisu jedni od tih. 'Nismo još kupili sve, ima još malo vremena, a i imam većinu od njegove sestre. Ne treba ni pretrpavati', priznaje. Pjevač je, očekivano, bio nešto suzdržaniji oko prinove, ali uzbuđenje i radost ne skriva. 'Sad je glavna tema iščekivanje djeteta, sretan sam i to je nešto što ću zauvijek pamtiti', kazao je.

  • +16
Petar Grašo nastupio u zadarskom Arsenalu Izvor: Pixsell / Autor: Sime Zelic/PIXSELL

Prisjetimo se, vjenčali su se veljači u Splitu, a Petar je tada otkrio kako će Hana na ljeto roditi kćer koju će navodno nazvati Alba.

NA OTVORENJU POLIKLINIKE

Obitelj Huljić na okupu: Hana Huljić Grašo priznala kako zbog trudnoće 'malo previše gugla'

Pogledaj galeriju